Dags för plantering

Hej och hallå alla mina härliga och fina följare som jag har här på bloggen. Hoppas allt är bra med er alla den här soliga dagen här i Göteborg och förhoppningsvis får det fortsätta att vara vackert väder resten av veckan också. Det är riktigt bra väder att jobba i trädgården och jag ska få hjälp med plantering av nya buskar och träd som jag köpt. Det är ett företag som ska hjälpa mig att få ner dem i marken.

Jag har hittat några fina exemplar på nätet som ska få flytta in i min lilla gröna oas. Men däremot kan jag ingenting om plantering och jag tycker därför att det är bäst att jag tar hjälp av det här företaget som jag hörde talas om genom en vän till mig och jag kommer att länka er till dem och ni kan klicka här så kommer ni till deras egen sida på nätet. De kommer att sköta allt så jag kan fokusera på annat i trädgården och bara njuta av den fina naturen.

Nu ska jag gå ut och ta ett glas vin i solen med min man som precis har kommit hem från jobbet. Ha det riktigt bra allihopa!

PS: Uppdatering klockan 18.00 på onsdagen: Jag hade riktigt roligt med företaget som kom och hjälpte mig, vi pratade mycket och jag lärde mig en hel del om plantering. Jag rekommenderar dem varmt! DS.

Uppdatering en vecka senare: Nu har solen försvunnit men när jag tittar ut så ser det så fint ut i trädgården i alla fall. Buskarna och träden ser ut att trivas och det är jag glad för. Det är alltid trevligt att få nya saker i trädgården och dessutom lära sig något nytt. Jag har redan börjat titta på fler exemplar som jag vill ha till hösten! Ha det finfint!

/Malin